Ezen a nyáron...

...még nem unatkoztam.

Akit érdekel még a blogom (én), azért írok egy kicsit.
Tehát a nyarat Korfun kezdtem. A cégtől kaptam az utazást "mert megérdemlem", munkatársakkal utaztam, voltunk egy apartmanra elegen. Vittek minket kirándulni is meg ilyesmi, minden ami kell... Sohasem voltam még ilyen sokáig távol a páromtól, a gyerekemtől, most először ültem repcsin, megtanultam úszni, jártam Albániában is, és tudom, hogy kell mondani görögül a köszönömöt.
Vagyis életre szóló élményekkel gazdagodtam. Millió fotót készítettem, talán egy fotókönyv lesz majd egyszer belőlük.

Aztán dolgozni is kellett egy kicsit.

És jött a július.
Renault futam


Abonyi Magán Zoo
Mi is megsimiztük a "kis" oroszlánt.


Balatonszemes -a családi nyaralás
Gyerkőcnek ez volt az első igazi nyaralása, erre valószínűleg már emlékezni is fog. Kis félénkség után szinte kipancsolta a Balaton vizét.
Olyan jó volt!

Prohun500 2010.
Ebből se maradjunk ki!


Voltunk színházban is
L`art pour l`art Társulat

Férjem szereteti őket igazán, de én is elvagyok velük. Színházjegy volt a szülinapi ajándéka. Harmincvalamennyi éves lett.

A gyekőc pedig 5!
Gyerek buli
Az oviban, akinek évközben van a szülinapja fel szokták köszönteni és megünneplik. Mátékám szívére vette a dolgot, hogy hát őt miért nem. Nyár közepén elég nehéz ovis ünnepséget rendezni, de én megígértem...Egész évben egyezkedtünk a szülinapi bulijáról, végül hat gyerkőccel vállaltam a kűzdelmet (nagyjából egyedül) Hihetetlen büszke vagyok magamra, hogy 90%-ban sikerült lekötnöm őket játékkal és jókedvűen távozott mindenki, sőt bebiztosították maguknak a jövő évi meghívást is :)

Itt azért állnak olyan szépen sorban, mert a csipeszgyűjtő-versenyhez szórtam szét a csipeszeket. És persze milyen dolog az ha látják hová dugom a csipeszeket.

Családi buli
Szokásosnak mondható. Ez a harmadik nagyszabású családi összejövetel, amit mi rendezünk, bár most nem voltunk annyian mint szoktunk.Az előre kitűzött időpontok között őrületes készülődésben voltunk. Megtervezni, megszervezni, megrendelni, kimosni, kivasalni,jaj, el nem felejteni, elpakolni, megvenni, megbeszélni, lenyírni, megigazítani, megfőzni, kikapálni, meglocsolni, játszótérre menni, kutyának friss vizet adni, és nem is megőrülni!
Mondjuk volt egy hét, amikor minden nap fájt a fejem.
Sajnos az SB-ra végképp nem maradt időm. Olyan szinten, hogy sem galériát, sem blogokat nem nézegettem. Teljesen le vagyok maradva.
Igazából egy filmet sem tudtam megnézni még ebben a hónapban. Szegény én! Úgy sajnálom magam!Megakartam csinálni a Tina féle tanfolyamot, de így visszagondolva eleve elvetélt ötlet volt részemről. Azt hiszem, hogy egy szürkébb hónapra megtartogatom én azokat a feladatokat.
De amúgy minden minden pozitív. Csak most nincs idő feldolgozni az élményeket.

És remélem még hasonlóan mozgalmas lesz a nyár hátralévő része is.